Design-palkittu kylpyhuonevarustesarja Cavere sai uusia värejä

Etusivu » Ajankohtaista » Design-palkittu kylpyhuonevarustesarja Cavere sai uusia värejä

IF Design Award -palkittu Normbaun kylpyhuonevaruste- ja apuvälinesarja täydentyi uusilla upeilla väreillä: musta ja satiinibeige. Kattava Cavere-mallisto sisältää apuvälineiden lisäksi myös kaikki muut kylpyhuonevarusteet kuten esimerkiksi vaatekoukut, saippua-annostelija, wc-paperirullatelineet, roska-astia ja wc-harja, jolloin kaikkiin kohteen wc- ja kylpyhuonetiloihin saadaan yhtenäinen ilme. Sarjan muita värejä ovat valkoinen, tumman- ja vaaleanharmaa sekä kromi. Caverea tuo Suomeen Avaava® Oy.

Avaava-asiantuntijat kiertävät kevään aikana esittelemässä tuotemalleja.

Varaa esittelyaika, kysy lisätietoja tai pyydä tarjous:
Terhi Tamminen, Avaava Oy, 045 135 8932, terhi.tamminen(at)avaava.fi
www.avaava.fi

Avaavan® suunnittelupalvelu, sekä kuvat esteettömistä wc- ja kylpyhuonetiloista

Avaava tarjoaa suunnittelupalvelua esteettömien wc- ja kylpyhuonetilojen varustamiseen. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua!
Voit myös ladata käyttöösi valmiit suunnittelukuvat erikokoisiin esteettömiin wc- ja kylpyhuonetiloihin varustettuna Cavere-tuotteilla ja apuvälineillä.
Yksittäisten eniten käytettyjen Cavere-tuotteiden ja apuvälineiden dwg-kuvat löytyvät Cavere-sivulta.

Caverella varustettuja kohteita

Cavere-apuvälineillä on varustettu jo useita kohteita. Uusimpia kohteitamme ovat muun muassa Tallinnan Hilton-hotelli, Helsingissä sijaitseva Lapland Hotels Bulevardi, Messukeskuksen Holiday Inn -hotelli ja Helsingin Kaupunginteatteri.

Ajankohtaista

Verkkopalvelun käyttö mobiililaitteella

Tilaajavastuu