Myyntipäällikkö Helsinkiin

Myyntipäällikköä haetaan

Saavutettavuus ja esteettömyys ovat puhuttuja ja nousevia trendejä. Kyse on inklusiivisesta suunnittelusta, jossa huomioidaan kaikenlaiset ihmiset digitaalisen tai rakennetun ympäristön käyttäjinä.

Etsimme Avaavan tiimiimme myynnin huippuosaajaa, joka haluaa tehdä tulosta merkityksellisten palveluiden ja tuotteiden parissa. Hae meille!

Työnkuva

Avaava on asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa ainutlaatuisia palveluita ja myy tuotteita, joilla on tärkeitä tehtäviä. Meillä työskentelee monipuolinen ja hyvähenkinen joukko eri alojen osaajia muotoilijoista kasvatustieteilijöihin. Kohderyhmiämme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat sekä julkisella että yksityisellä puolella, arkkitehdit, sisustusarkkitehdit ja muut rakentamisen alueella toimivat suunnittelijat ja sairaanhoitopiirit sekä julkisen puolen viestinnästä ja digitaalisista kanavista vastaavat henkilöt.

Tehtäviisi kuuluu Avaavan palveluiden myyminen ja kohderyhmien aktiivinen kontaktointi ja suhteiden ylläpito, kautta Suomen. Olet mukana kehittämässä Avaavan kokonaismyyntistrategiaa, myyntiprosessia ja asiakastyöskentelyä. Myyntipäällikön vastuita ovat uusasiakashankinta, tarjousten ja tilausten tekeminen, kaupalliset neuvottelut ja nykyisistä asiakkaista huolehtiminen. Lisäksi seuraat aktiivisesti julkisia hankintoja ja meneillään olevia urakoita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän täysin uudenlaisessa kasvuyrityksessä, jossa olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa myyntistrategiaa yhdessä motivoituneen ja innostavan tiimin kanssa. Pääset työskentelemään aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja osallistumaan sekä prosessien että palveluiden kehitystyöhön. Tarjoamme ennen kaikkea tilaisuuden näyttää myyntitaitosi: niistä myös palkitaan kannustavasti. Olemme joustava yritys, jossa vastuu ja vapaus ovat tasapainossa.


Vaatimukset

Ideaalihakijamme on kiinnostunut aktiivisesta myyntityöstä. Olet oma-aloitteinen ja rohkea heittäytyjä, joka kontaktoi potentiaalista asiakaskuntaa tavoitteellisesti. Tehtävässä menestyminen vaatii järjestelmällistä ja kurinalaista otetta. Etsimämme henkilö mukautuu myös vaihteleviin tilanteisiin ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat kuunnella asiakkaiden toiveita ja ymmärrät hyvin heidän tarpeitaan. Kommunikoit sujuvasti. Olet luotettava ja vakuuttava. Hallitset myös ratkaisumyyntiä. Hae tätä paikkaa, jos tartut rohkeasti toimeen ja haluat päästä näyttämään taitosi!

Etsimällämme henkilöllä on:

* aito kiinnostus myyntityötä kohtaan ja aikaisempaa työkokemusta konsultointi -ja suunnittelupalvelujen tai palvelumuotoilun myynnissä
* tulosorientoitunut ja kurinalainen asenne
* järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
* ajokortti
* sujuva suomen kieli ja hyvä englanti

Aikaisempi kokemus myyntityön lisäksi konsultoinnin, rakentamisen tai palvelun muotoilun alueella katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan


Lisätietoa hakuprosessista

Voit hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sekä kuvallisen CV:n sähköpostitse: marjo.kivi@avaava.fi, 18.6.2021 mennessä. Lisätietoja paikkaan liittyen antaa Marjo Kivi. Voit hakea tehtävään ainoastaan sähköpostitse: marjo.kivi@avaava.fi. Liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona.


Yrityskuvaus

Avaava Oy on konsultointi- ja suunnittelutoimisto, joka avaa ovia ja tasoittaa kynnyksiä. Avaava ja sen omistama Avaava Digital Oy tarjoavat yhdessä ratkaisuja digitaalisten palvelujen ja viestinnän saavutettavuuteen, rakennetun ympäristön esteettömyyteen, inklusiivisiin suunnittelumenetelmiin ja opastesuunnitteluun. Ainutlaatuinen osaamisemme mahdollistaa kokonaisvaltaisen avun organisaation jokaiselle tasolle.

Palveluita digitaaliseen ja rakennettuun ympäristöön
Digitaalisten palvelujen ja viestinnän asiakkaitamme ovat yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot, jotka haluavat huolehtia palvelujen ja viestinnän saavutettavuudesta. Teemme digitaalisten palvelujen auditointeja, konsultoimme ja koulutamme laaja-alaisesti digitaalisten palvelujen saavutettavuusasioissa ja autamme verkkopalvelu-uudistuksissa.

Rakennetun ympäristön puolella tarjoamme esteettömyyskonsultointia, -kartoituksia ja opastesuunnittelua. Esteettömyyskartoituksia voidaan tehdä sekä suunnittelunaikaisiin kohteisiin että parantamaan peruskorjattavien kohteiden esteettömyyttä. Kautta Suomen asiakkaamme edustavat toimijoita, joille esteettömyysasiat ovat ajankohtaisia. Palvelumme ovat kiinnostaneet viime aikoina erityisesti kunta-, sosiaali- ja terveyssektoria sekä kulttuuri- ja majoituspuolta.

Sertifioitu toimija

Avaava noudattaa kaikessa toiminnassaan Design for All -periaatetta. Poikkitieteellinen yhteistyö viestinnän ammattilaisten ja kehittäjien, muotoilun, arkkitehtuurin, tuotannon, vammais- ja vanhusjärjestöjen, loppukäyttäjien sekä viranomaisten kanssa takaa tuoreimman, kiinnostavimman ja monipuolisimman tiedon viestinnän ja rakentamisen käyttöön. Avaava on toiminut laaja-alaisesti vaativissa esteettömyys-, saavutettavuus- ja opastesuunnittelu- ja esteettömyyskartoitushankkeissa ja on haluttu yhteistyökumppani.

Avaava on myös aktiivinen jäsen useissa alan verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Asiantuntijamme ovat koulutettuja esteettömyyskartoittajia ja kansainvälisesti sertifioituja saavutettavuusauditoijia, kysyttyjä puhujia ja pidettyjä kouluttajia. Avaavan toimitusjohtaja Terhi Tamminen kuuluu Design for All Europe EIDD:n hallitukseen, Avaava Oy on European Concept for Accessibility Network EuCAN:n ja European Network of Accessible Tourism ENAT:n jäsen, Avaava Digital Oy on puolestaan International Association of Accessibility Professionals IAAP:n jäsen. Avaava Digitalin asiantuntijat ovat IAAP-sertifioituja saavutettavuusasiantuntijoita.