1. Startsida
  2.  » 
  3. Okategoriserad
  4.  » Avaavan apurit på Instagram

Avaavan apurit på Instagram

Avaavas guidehund Helmi och hjälphund Niilo observerar världen ur sitt hundperspektiv på sitt eget Instagram-konto, @avaavan_apurit. Dessa observationer görs direkt från en fördelaktig ställning när bossarna Elina Jokisuu och Azra Tayyebi tar i tu med kärnan i tillgänglighet.

Helmi ja Niilo ovat työuriensa aikana tehneet lukuisia havaintoja saavutettavuudesta ja esteettömyydestä niin meillä kuin maailmallakin. Niilo on asunut ja työskennellyt työparinsa Elinan kanssa Skotlannissa, joten välillä Niilo tarjoaakin kansainvälistä näkemystä asioihin. Niilolla on myös paljon ajatuksia päiväunista sekä palloista, joten nekin saattavat päästä esille silloin tällöin.

Helmi puolestaan työskentelee Azran kanssa, ja yhdessä he muun muassa urheilevat ja matkustelevat. Helmillä on siis paljon tarinoita kerrottavanaan aina talviurheilusta junamatkoihin! Helmikin arvostaa hyviä päiväunia, mutta hänellä on mielipiteitä myös porkkanoista ja pehmoleluista.

Pääasiassa Niilo ja Helmi kuitenkin kertovat elämästään työparinsa rinnalla arjen pyörteissä. Tarinoissa vilahtelevat pyörätuolit, valkoiset kepit, portaat ja rampit, opasteet, mobiilisovellukset ja nettisivut. Niitä katsotaan todellisen asiantuntijan silmin välillä ihmetellen ja välillä ihaillen. Tervetuloa mukaan seuraamaan!”

Helmi och Niilo på Instagram >

Blogg arkiv