1. Startsida
  2.  » Vägledning

Vägledning

Vägledningsformgivning är en av hörnstenarna hos Avaava. Vi har 12 års erfarenhet med mer än 50 omfattande projekt. Den omfattande tjänsten för sökning och vägledning som vi har utvecklat erbjuder vid behov, allt från vägledning till installation. Vi använder också Kohodesign®-skyltningssystem baserat på sensoriska observationer samt olika lösningar relaterade till intelligent vägledning.

Vägledningstjänster och lösningar

Vägledningsplanering

Vi ger våra kunder full service för vägledningsprojekt oavsett dess omfattning. Våra tjänster sträcker sig från att helt enkelt designa en enkel karta till mycket större, omfattande projekt, till exempel planering av designguider för ett stort centralt sjukhusområde, inklusive planering av dess egen vägledningslogik samt att ta hand om installationsprocessen.

Avaava guider

Avaava har sitt eget tillgänglighetskompatibla Kohosign®-vägledningssystem som inte bara innehåller grundläggande skyltar utan också tecken för alla sinnen.

Referenser

Avaava har mer än 50 vägledningsplaneringsprojekt i sitt bälte, från individuella präglade kartor till planering och implementering av hela sjukhuscampusområden.