1. Etusivu
  2.  » 
  3. Tuotteet
  4.  » Kylpyhuonemallisto

Kylpyhuonemallisto

Avaavan kylpyhuonemallisto on suunniteltu esteettömyys edellä. Tuomme maahan saksalaisia muotoilupalkittuja Cavere-kylpyhuonevarusteita ja apuvälineitä. Tarjoamme myös ekologisesti valmistettuja Avaava-altaita, jotka on kehitetty yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa.

Avaavan suunnittelutiimi tuottaa valmiita suunnittelukuvia esteettömistä tiloista ammattilaisten käyttöön. Tutustu tarkemmin!

 

Lataa esite kylpyhuoneen tuotteista ja palveluista tästä (PDF, avautuu uuteen ikkunaan)

Kylpyhuonetuotteet

Cavere-kylpyhuonevarusteet

Metallinen tukikaide

Avaava maahantuo saksalaisen Normbaun valmistamia kylpyhuonevarusteita ja apuvälineitä. Suunnittelijat Suomessa ovat erityisesti ihastuneet arkkitehtitoimisto F.C. Möllerin suunnittelemaan muotoilupalkittuun kylpyhuonetuotemallisto Cavereen.

Avaava-altaat

Lähikuva neliskulmaisesta altaasta

Avaava on kehittänyt yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa esteettömän wc- ja kylpyhuonetilan allasmalliston. Allastasot valmistetaan ekologisesta polyesterpohjaisesta Duratista.

Suunnittelukuvat

Käsi tekemässä merkintöjä suunnittelukuviin

Avaavan suunnittelutiimi tekee suunnittelua erilaisissa opastesuunnittelu- ja rakennusprojekteissa. Avaava on tuottanut valmiit suunnittelukuvat esteettömistä wc-tiloista sekä kylpyhuoneista kohteiden suunnittelijoiden ja ammattilaisten käyttöön. Tutustu suunnittelukuviimme tai ota yhteyttä Avaavan suunnittelijoihin.