1. Etusivu
  2.  » 
  3. Tuotteet
  4.  » 
  5. Kylpyhuonemallisto
  6.  » Avaava-altaat

Avaava-altaat

Avaava on kehittänyt yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa esteettömän wc- ja kylpyhuonetilan allasmalliston. Allastasot valmistetaan ekologisesta polyesterpohjaisesta Duratista. Valmistusprosessissa käytetään kierrätysmuovia ja allastasot ovat edelleen kierrätettävissä.

Esteettömiä perusallastasoja löytyy kolmea eri mallia: palvelutaloallastaso EST 100, julkisen esteettömän wc-tilan allastaso EST 200 ja esteettömän hotellihuoneen allastaso EST 300.

EST 100

Kaareva kulma-allas, jossa tukikaide

EST 200

Nelikulmaisen altaan viivapiirros

EST 300

Nelikulmaisen altaan viivapiirros

Allastasojen koot voidaan räätälöidä täysin kohteen mukaan. Myös allaskokoja ja muotoja on mahdollista tietyin ehdoin muunnella ja vaihdella. Värivaihtoehtoja on lukuisia. Oikein kiinnitettynä taso kestää painoa ja siihen on mahdollista integroida tukikahvoja. Vakioallasmallien lisäksi on mahdollista valmistaa myös erikoisaltaita asiakkaan toiveen mukaan.

Suomessa kehitetty Durat on ekologinen massiivimuovimateriaali, joka sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Durat on ainoa solid surface -valmistaja, joka käyttää tuotteessaan kierrätysmuovia. Helpon työstettävyyden ansiosta useiden erilaisten vakioaltaiden lisäksi Duratista voidaan valmistaa monenlaisia tasoja ja mittatilaustuotteita. Esteettömissä Durat-tasoissa voidaan käyttää useita eri allaskokoja. Durat tuntuu lämpimältä ja silkkiseltä, mutta se kestää kovaakin kulutusta. Durat on pitkäikäinen materiaali, jonka pinta voidaan tarvittaessa uudistaa kevyesti hiomalla. Durat väripaletti on laaja. Saatavilla on yli 70 väriä. Erikoisvärejä on mahdollista sävyttää tilauksesta.