1. Etusivu
  2.  » 
  3. Tuotteet
  4.  » 
  5. Kylpyhuonemallisto
  6.  » Avaava-altaat

Avaava-altaat

Avaava on kehittänyt yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa esteettömän wc- ja kylpyhuonetilan allasmalliston. Allastasot valmistetaan ekologisesta polyesterpohjaisesta Duratista. Valmistusprosessissa käytetään kierrätysmuovia ja allastasot ovat edelleen kierrätettävissä.

Esteettömiä perusallastasoja löytyy kolmea eri mallia: palvelutaloallastaso EST 100, julkisen esteettömän wc-tilan allastaso EST 200 ja esteettömän hotellihuoneen allastaso EST 300. Hinnat koskevat esimerkkikokoja ja vaihtuvat koon mukaan.

Kaareva kulma-allas, jossa tukikaide

Palvelutalon allastaso
EST 100

1000 x 560 x 36 mm

750 €

Nelikulmaisen altaan viivapiirros

Julkisen esteettömän
wc-tilan allastaso EST 200

880 x 600 x 100 mm

1150 €

Nelikulmaisen altaan viivapiirros

Esteettömän hotellihuoneen allastaso EST 300

1500 x 600 x 100 mm

1600 €

Allastasojen koot voidaan räätälöidä täysin kohteen mukaan. Myös allaskokoja ja muotoja on mahdollista tietyin ehdoin muunnella ja vaihdella. Värivaihtoehtoja on lukuisia. Oikein kiinnitettynä taso kestää painoa ja siihen on mahdollista integroida tukikahvoja. Vakioallasmallien lisäksi on mahdollista valmistaa myös erikoisaltaita asiakkaan toiveen mukaan.

Kaareva kulma-allas, jossa tukikaide

Suomessa kehitetty Durat on ekologinen massiivimuovimateriaali, joka sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Durat on ainoa solid surface -valmistaja, joka käyttää tuotteessaan kierrätysmuovia. Helpon työstettävyyden ansiosta useiden erilaisten vakioaltaiden lisäksi Duratista voidaan valmistaa monenlaisia tasoja ja mittatilaustuotteita. Esteettömissä Durat-tasoissa voidaan käyttää useita eri allaskokoja. Durat tuntuu lämpimältä ja silkkiseltä, mutta se kestää kovaakin kulutusta. Durat on pitkäikäinen materiaali, jonka pinta voidaan tarvittaessa uudistaa kevyesti hiomalla.

Durat-väripaletti on laaja. Saatavilla on yli 70 väriä. Erikoisvärejä on mahdollista sävyttää tilauksesta.

Kaareva kulma-allas, jossa tukikaide