Avaava® altaat

Avaava® on kehittänyt yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa esteettömän wc- ja kylpyhuonetilan allasmalliston. Durat Oy on perinteisesti valmistanut erilaisia altaita, tasoja, kylpyammeita ja kalusteista itse kehittämästään ekologisesta polyesterpohjaisesta Duratista.

Punainen käsienpesuallastaso

Durat-materiaalin mallipaloja eri väreissä.

Esteettömiä perusallastasoja on kaksi, EST 100 ja EST 200. Kummassakin mallissa tason kokoa ja muotoa voidaan räätälöidä täysin kohteen mukaan.  Myös allaskokoja ja muotoja on mahdollista tietyin ehdoin varioida. Värivaihtoehtoja on lukuisia. Oikein kiinnitettynä taso kestää painoa ja siihen on mahdollista integroida tukikahvoja. Vakioallasmallien lisäksi on mahdollista valmistaa myös erikoisaltaita asiakkaan toiveen mukaan.

 

Suomessa kehitetty Durat on ekologinen massiivimuovimateriaali, joka sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Durat on ainoa solid surface -valmistaja, joka käyttää tuotteessaan kierrätysmuovia. Helpon työstettävyyden ansiosta useiden erilaisten vakioaltaiden lisäksi Duratista voidaan valmistaa monenlaisia tasoja ja mittatilaustuotteita. Esteettömissä Durat-tasoissa voidaan käyttää useita eri allaskokoja. Durat tuntuu lämpimältä ja silkkiseltä, mutta se kestää kovaakin kulutusta. Durat on pitkäikäinen materiaali, jonka pinta voidaan tarvittaessa uudistaa kevyesti hiomalla. Durat väripaletti on laaja. Saatavilla on yli 70 väriä. Erikoisvärejä on mahdollista sävyttää tilauksesta.

 

Kerromme mielellämme lisää Avaava esteettömistä allastasoista sekä esteettömästä wc- ja kylpyhuonetilakonseptistamme.

Tilaajavastuu