1. Etusivu
  2.  » Tuotteet

Tuotteet

Esteettömyys ja saavutettavuus ovat toteutuessaan paitsi hyvää suunnittelua myös toimivia tuotteita. Avaava myy ja edustaa ratkaisuja, jotka edistävät esteettömyyttä ja saavutettavuutta Design for All -periaatteiden mukaisesti.

Avaava on kehittänyt kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin kokonaisratkaisun, joka on paitsi esteetön, myös kaunis. Kylpyhuonetuotteemme sisältävät mm. muotoilupalkitut Cavere-kylpyhuonevarusteet ja apuvälineet sekä Duratin valmistamat esteettömän kylpyhuonetilan Avaava-altaat. Lisäksi Avaava tarjoaa suunnittelijoiden käyttöön valmiita suunnittelukuvia.

Avaavan oma KohoSign®-opastejärjestelmä ja tuoteperhe sisältävät kaikki tarvittavat opasteet ja kyltit kaikkiin mahdollisiin tiloihin ja kaikille aisteille.

Avaava on tunnettu myös AgeMan-ikäpuvusta. Saksalaisten asiantuntijoiden kehittämää pukua käytetään Avaavan koulutuksissa, mutta kauttamme sellaisen voi myös ostaa itselleen.

Tutustu Avaavan edustamiin, esteettömyyttä ja saavutettavuutta parantaviin tuotteisiin ja tuoteratkaisuihin!

Tuotteet ja ratkaisut

Avaava-kylpyhuone

Avaava-kylpyhuone, jossa suihku, pönttö, tukikaide ja suihkuistuin

Kylpyhuonemallistomme sisältää designpalkitun Cavere-tuoteperheen sekä Duratin esteettömät allastasot. Sivuillamme valmiit suunnittelukuvat esteettömiin wc- ja kylpyhuonetiloihin.

Avaava-opasteet

Avaavan tekemä kohokartta

Avaavalla on oma saavutettavuusperiaatteita noudattava Kohosign® -opastejärjestelmä, joka pitää sisällään perusopasteiden lisäksi opasteet kaikille aisteille.

AgeMan-ikäpuku

Tyttö, jonka päällä on ikäpuku. Päässä on kuulokkeet ja käsissä visiiri.

AgeMan-ikäpuku on suunnittelijoiden työkaluksi kehitetty puku. Se antaa kokemuksen siitä, miltä tuntuu toimia ja liikkua iän fyysisesti heikentämänä.