1. Etusivu
  2.  » 
  3. Ajankohtaista
  4.  » Avaavan edustamat Cavere-apuvälineet Suomen ensimmäisessä Radisson RED -hotellissa

Avaavan edustamat Cavere-apuvälineet Suomen ensimmäisessä Radisson RED -hotellissa

Uuden Radisson RED Helsinki -hotellin esteettömät kylpyhuone- ja wc-tilat on varustettu Avaavan maahantuomilla Cavere-apuvälineillä ja Duratin kanssa yhteistyössä kehittämillä Avaava-altailla. Esteettömyys ja ekologisuus kohtaavat käytännönläheisesti ja jatkavat hotellin upeaa esteettistä kokonaisuutta. Tehokas musta apuvälineväri tuo luonnetta esteettömiin tiloihin.

Radisson RED Helsinki on Radisson-ketjun Suomen ensimmäinen RED-konseptin mukainen Lifestyle-hotelli. Se löytyy kaupungin sydämestä, Kaisaniemen puiston laidalta. Hotellikonseptin idea on tarjota rennolla, mutta tyylikkäällä otteella kaupunkikulttuurin parhaita puolia. Hotellikonseptina se tarkoittaa myös keskittymistä edistyksellisiin yksityiskohtiin, kuten taiteeseen.

Hotellin sisustuksen on suunnitellut Fyra Oy, ja sen on rakentanut Jatke, Anttinen Oiva Arkkitehtien suunnitelmien pohjalta.  Tuore rakennus heijastaa modernia kaupunkielämää ja tarjoaa vierailleen poikkeuksellisen upean hotellikokemuksen.

Esteettömyys, ekologisuus ja estetiikka käsi kädessä

Avaavan maahantuomat Normbau Cavere-apuvälineet sopivat hienosti rouheaan ja urbaaniin hotelliin. Apuvälineiden väriksi onkin valittu tehokas musta, joka tuo luonnetta ja särmää muuten hyvin toiminnallisiin esteettömiin tiloihin.

Avaavan ja Duratin yhteistyössä kehittämät esteettömät altaat ovat esimerkki siitä, miten esteettömyys ja ekologisuus voidaan integroida osaksi modernia ja tyylikästä hotelliympäristöä.

“Olen iloinen, että suunnittelutoimisto käytti rohkeasti Cavere-apuvälineiden värinä mustaa myös esteettömissä kylpyhuonetiloissa.  Se jatkaa hotellin esteettistä linjaa ja näin aivan jokainen käyttäjä, toimimisesteestä huolimatta, pääsevät nauttimaan sisustusilmeestä kaikissa tiloissa. Avaava-altaat eivät ainoastaan palvele kaikkia käyttäjiä, vaan myös edustavat kestävän kehityksen mukaista designia, kierrätysmateriaalien käyttöä hyödyntäen. Näin esteettömyys ja ekologisuus luovat yhdessä myös esteettisen kokonaiselämyksen ”, sanoo Avaavan liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Terhi Tamminen.

Hotellissa on kaikkiaan 195 huonetta. Jokaisessa kerroksessa on esteetön hotellihuone, jonka kylpyhuoneet on varusteltu sekä mustilla Cavere-tuotteilla että Avaavan altailla, jotka on valmistettu Duratin kierrätetystä materiaalista.

Esteettömien hotellihuoneiden kylpyhuoneiden lisäksi kaikki hotellin julkiset wc-tilat on varustettu Avaavan toimittamilla Cavere-varusteilla.

Lisää kuvia hotellista löytyy hotellin omilta kotisivuilta ja Iltalehden jutusta.

RADISSON RED HELSINKI

  • Hotellirakennuksen on rakentanut Jatke
  • Suunnittelu Anttinen Oiva Arkkitehdit
  • Sisustuksen suunnittelu Fyra Oy
  • Ensimmäinen Red-konseptin hotelli avattu Brysseliin 2016
  • Lähimmät Radisson Red –hotellit löytyvät Norjasta ja Tanskasta
  • Hotellin toiminnasta vastaa S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel Oy

Ollaan yhteydessä!

Haluatko tietää lisää Duratista valmistetuista Avaava-altaista tai palkituista Cavere-tuotteista?

Ole yhteydessä suoraan, kerromme mielellämme lisää!

Terhi Tamminen, liiketoiminta- ja kehitysjohtaja

Puh. 045 135 8932

Sähköposti: terhi.tamminen@avaava.fi

Blogiarkisto