1. Etusivu
  2.  » Esteettömyys

Esteettömyys

Esteettömyys tarkoittaa rakennettuja ympäristöjä, joissa ihmisen monimuotoisuus on huomioitu. Esteetön ympäristö mahdollistaa monipuolisen liikkumisen yhdenvertaisesti. Esteettömyydessä on myös kysymys ihmisten moninaisuuden huomioimisesta jo suunnitteluvaiheessa.

Avaava on esteettömyyden puolestapuhuja, esteettömien ympäristöjen osaaja ja suunnittelun edelläkävijä. Avaava palvelee suunnittelu- ja rakennusalan ihmisiä kaikissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä. Teemme esteettömyyskartoituksia, koulutamme ja konsultoimme.

Avaava on tehnyt vuosien mittaan yli 100 esteettömyyteen liittyvää projektia ympäri Suomen. Estettömyysprojekteissa olemme olleet mukana joko suunnittelijana, konsulttina tai tavarantoimittajana. Avaavan omat esteettömyystuotteet, kuten kylpyhuonevarusteet ja altaat tai kyltit ja opasteet edustavat alansa huippua.

Esteettömyys on merkki siitä, että ympäristö ajatellaan kuuluvaksi kaikille. Esteettömässä ympäristössä ihmiset ja asiat liikkuvat sujuvasti. Helppokäyttöisyys ja lähestyttävyys luovat tunteen välittämisestä.

Tutustu esteettömyyspalveluihimme!

Esteettömyyspalvelut

Esteettömyyskartoitus

Esteetön pyörätuoliramppi kadulla

Esteettömyyskartoituksessa selvitetään kohteen esteettömyys ja tilojen toimivuus eri tavoin liikkumis- ja toimimisesteisten henkilöiden kannalta.

Esteettömyyskoulutus

Sumea, liikkuva ihmisjoukko

Koulutuksemme sisältää monipuolisen kokonaisuuden esteettömyystietoa. Koulutuksen sisältö räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Esteettömyyssuunnittelu ja -konsultointi

Pohjakuviin kirjoittava käsi

Esteettömyyssuunnittelu- ja konsultointipalvelumme tarjoaa tukea niin pieniin kuin suuriinkin rakennushankkeisiin.

Asiakkaitamme

Helsinki
Oulu
Pori
Finavia
TYKS
Senaatti
Kansallisooppera
KirkkoEspoossa
HSL
LVM
Vaylavirasto
Tuusula