1. Startsida
  2.  » 
  3. Nyheter
  4.  » Avaava Akatemia: Kumppanisi yhdenvertaisuuden kehittämiseen

Avaava Akatemia: Kumppanisi yhdenvertaisuuden kehittämiseen

Avaavan kokonaan uusi koulutus- tietoportaali Avaava Akatemia on avannut ovensa! Avaava Akatemia toimii selainpohjaisena koulutusalustana. Se on omistautunut kehittämään taitoja, jotka liittyvät digitaaliseen saavutettavuuteen ja esteettömyyteen sekä kaikkiin käytännön keinoihin, joilla yhdenvertaisuutta voi kehittää ja toteuttaa organisaatioiden eri tasoilla.

Avaava Akatemia tarjoaa laajasti koulutuksia, aina kokonaisvaltaisen inklusiivisen palvelukokemuksen luomisesta rakennetun ympäristön esteettömyyteen ja digitaalisten palveluiden saavutettavuuteen, unohtamatta käyttäjien moninaisuuden huomioimista.

Koulutustarjonta kehittyy ja laajenee jatkuvasti. Myös erilaiset räätälöidyt koulutukset onnistuvat.

“Avaava Akatemian kautta jaamme vuosia keräämäämme tietoa ja käytännön oppeja”, kertoo Avaavan perustaja, liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Terhi Tamminen.

“Tarjontamme sisältää runsaasti monipuolisia koulutuskokonaisuuksia ja kouluttajakaartimme koostuu omien asiantuntijoidemme lisäksi kouluttajakumppaneistamme, jotka ovat palkittuja oman alansa huippuammattilaisia.”

Tutustu koulutuksiin

Ensimmäiset koulutuskokonaisuutemme liittyvät saavutettavuuteen ja esteettömyyteen. Valikoimastamme löydät sopivia kursseja ja koulutuskokonaisuuksia sekä aloittelijoille että saavutettavuuden kanssa jo pidempään toimineille. Tutustu maksullisiin koulutuksiimme Avaava Akatemian sivuilla.

Kursseina mm. Startti saavutettavuuteen, Saavutettavuuden perusteet tai Shoppailu sujumaan kaikille – Esteettömyysdirektiivi verkkokaupassa.

Maksuttomasti mukaan

Maksullisten koulutusten lisäksi Avaava Akatemia tarjoaa runsaasti maksutonta sisältöä ja tapahtumia.

Avaava on valittu Suomen edustajaksi Euroopan komission nelivuotiseen AccessibleEU-lippulaivahankkeeseen. Osana hanketta Avaava järjestää esteettömyyteen, saavutettavuuteen ja inklusiivisuuteen liittyviä tapahtumia ja seminaareja, joihin on vapaa pääsy.

Vuoden 2024 aikana järjestämme kolme maksutonta tapahtumaa. Avaavan tilaisuuksien pääkielenä on suomi. Jokaisessa seminaarissamme on tarjolla myös kirjoitustulkkaus suomeksi ja suomalainen viittomakielen tulkkaus.

Kokoamme ja jaamme alan tietoa myös muualta Euroopasta. AccessibleEU-hankkeesta voi lukea lisää Avaavan ajankohtaista-sivulta.

Kohdataan koulutuksissa, tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

www.avaavaakatemia.fi

Terhi Tamminen, liiketoiminta- ja kehitysjohtaja

Puh. 045 135 8932

Sähköposti terhi.tamminen@avaava.fi

Blogg arkiv